Leírás

Kedves Ismerőseim!

A Bátor Tábor lassan két éve csöppent a mindennapjaimba és változtatta meg azokat. Ez idő alatt nagyon sok tapasztalattal, élménnyel és olykor megható pillanattal gazdagodtam. A tábornak szerves részét képezi a bátorkodó pálya (magaskötélpálya), ahol olyan kalandokban lehet részük a gyerekeknek, amilyeneket betegségük okán korábban talán nem élhettek át. Rekesztornyot építeni, eldönteni, hogy felmászik a mászófal legtetejére számukra hatalmas élményt és erőt tud adni egy gyógyulási folyamatban. Úgy gondolom, hogy nem csak az oda érkező gyerekeknek és családjaiknak jelent sokat a pálya és az ott megszerzett élmények, de az önkéntesek számára is egy meghatározó állomás.

A piros sisakosok, köztük én is, egész évben azon dolgozunk, hogy ezek az élmények mind meg tudjanak valósulni. Sajnos a pálya ilyen formában tovább már nem fogadhatja a táborozókat, így a Te segítségedre is szükségünk van az újjáépítésben. A kampányom során arra szeretnélek kérni, hogy számodra elfogadható összeggel (egy csoki, kávé, mozijegy árával) támogasd a pálya újjáépítését és, hogy mi mindannyian újjá tudjuk indítani a gyerekkort.

Olvass tovább!

Adományozók

XY

+ 24 430 Ft

XY

+ 2 021 Ft

Köszi a rengeteg energiát, odafigyelést és motiváló lenületet, amit beletettél minden egyes programba és annak előkészületeibe. Hajrá 2021-ben is ;)

Horváth Mercédesz

+ x Ft

Mert "a gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek". :) <3

XY

+ x Ft

Kálmán Réka

+ x Ft

Nóvé Eszter

+ x Ft

Nagy Zoltán

+ x Ft

XY

+ x Ft

Korábbiak

Jelentkezés

Minimum adománygyűjtési cél: 50.000 Ft.

Hiányzó mező!