Leírás

Szia!

Nagyon örülünk, hogy itt vagy! 6 lovas cimbora vagyunk -> azaz olyan önkéntesek, akik a lovaglóprogramért felelősek a Bátor Táborban, ami krónikus betegséggel együtt élő gyermekeknek és családjuknak csinál terápiás rekreációs táborokat.
Bia, Sára, Nóri, Kata, Niki és Vera. Mindannyian több éve vagyunk cimborák, sok dologban különbözünk, de egy dologban egyformák vagyunk: az életünk egyik legfontosabb része a Bátor Tábor.
Külső szemlélőként jogos lehet a kérdés, hogy hogy van az, hogy ennyire fontossá válik valaki számára ez az ügy, a táboroztatás és a gyerekek. Szavakkal, néhány mondatban nehéz átadni, hogy mekkora töltést ad megtapasztalni, ahogy a táborozók önbizalommal töltődnek fel, kinyílnak, bátorságot kapnak és ezáltal hosszútávon mind testileg, mind lelkileg gyógyulnak a táborban és azon túl is.
Ehhez a mi legfontosabb eszközünk a tábori programokon nyújtott egyénre szabott kihívás, és az azok meglépését követő rengeteg visszajelzés, amit adunk a gyerekeknek önmagukról és a bennük rejlő értékekről.
Ilyen programok például az evezés, az íjászat, a lovaglás. De van egy hely a táborban, aminek már a neve is sejteti, hogy itt talán a legnagyobb kihívások, és ezzel együtt a legnagyobb sikerek érhetőek el.
Ez pedig a Bátor Tábor magas-kötélpályája (az egyedüli Magyarországon, aminek vannak kerekesszékkel megközelíthető részei is!): a Bátorkodópálya.
Sétáltál már 9 méter magasan függő köteleken? Ugrottál már le 6 méter magasból? Megtapasztaltad már a szabadesés élményét egy óriáshintán?
Ha igen, ha nem, valószínűleg érzed, hogy ezek meglépéséhez mekkora lelkierő és BÁTORság kell. Ezek olyan elemi élmények, amik hatalmas lökettel bizonyítják a gyerekeknek saját erejüket.
Ezzel a bizonyossággal pedig könnyebben, magabiztosabban nézhetnek szembe a mindennapi élet kihívásaival, mint például a kórházi kezelések, elszigeteltség, szociális nehézségek.
Idén azonban kiderült, hogy a magas-kötélpálya felújításra szorul ahhoz, hogy továbbra is biztonsággal használhassák a táborozóink. És itt jössz TE a képbe! Ha szeretnéd, hogy a hatvani táborban ezután is megtapasztalhassák a gyerekek belső erejüket, támogathatod a bátorkodópálya felújítását egy mászófogás, egy beülő, egy csúszószett árával, vagy bármilyen tetszőleges összeggel, ami a számodra megfelelő.
Sok kicsi sokra megy, együtt, összefogva bármire képesek vagyunk! Segíts, hogy ha újraindulnak a táborok, a hozzánk érkező gyerekeket egy új pálya várja a táborban! Köszönjük!

Olvass tovább!

Adományozók

Geszler Zoltán

+ 80 000 Ft

XY

+ x Ft

XY

+ 10 000 Ft

Okosné Kemény Henriett

+ x Ft

Mózer Katalin

+ x Ft

Kedvenc Lépítészeim, kedvenc táborom! Hajrá!

XY

+ x Ft

Krinszki Andrea

+ 1 000 Ft

XY

+ 10 000 Ft

XY

+ x Ft

XY

+ x Ft

XY

+ x Ft

Pécsi-Farkas Nikoletta

+ 20 euró

XY

+ x Ft

Linkecs Melinda

+ x Ft

XY

+ x Ft

Bokodi Nóra

+ 6 000 Ft

Szabó Bálint

+ x Ft

Gergely Anna

+ 6 000 Ft

Maleczky Paula

+ x Ft

Andrássy Anna

+ 10 000 Ft

Bodza Tündi

+ 30 000 Ft

XY

+ x Ft

Szarvas Petra

+ 6 000 Ft

XY

+ x Ft

Hajrá! :)

XY

+ x Ft

Hajrá tovább!

Cseh Linda

+ 3 000 Ft

XY

+ x Ft

Szántó Barbara

+ x Ft

XY

+ x Ft

Korábbiak

Jelentkezés

Minimum adománygyűjtési cél: 50.000 Ft.

Hiányzó mező!